Усі, хто тямить у постільній білизні? Побачив прикольний сайтик

KupPofulky

Участник
Реакции
0
Баллы
1
Веб-сайт
postilnabilyzna.com
Здоровенькі були! Думаю розповісти про цікавим сайтом, раптом комусь із вас знадобиться. Останнім часом відчув, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, ніби й не лягав. Грішив на нерви, на погоду, а дружина сказала: "Треба змінимо постіль на якісну, а не цю синтетику з ринку". І отут я заліз в мережу.

Зізнаюсь, вважав, що вибір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. І бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих словах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Люди, це ж криниця інформації! Реально завис на годину. У них прямо як в довіднику: по поличках описані всі матеріали, від бюджетної бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності та того ж, скільки прань витримає матеріал. Дуже допомогло в'їхати, чому один набір коштує 800 грн, а інший - 2500.

З несподіваного особисто зрозумів:
- Виявляється, насправді, українські та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням реально бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити ярлику «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку - це пекло, а сатин дійсно дихає, бо в неї плетіння ниток особливе.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб принт не полиняв через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пральна машинка працює без відпочинку.

В результаті вирішили замовити на пробу сатиновий комплект від українського бренду (підтримали своїх). Поки політ нормальний - спимо як немовлята, тканина приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Словом, якщо ви, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник - це не те, в що треба заглиблюватись, дуже рекомендую почитати статейку на тому сайті. Реально економить час на вибір та рятує від покупки якоїсь фігні. Усім гарного відпочинку!

Сверху